Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
    Според мен не Алфата е причината,тя просто е била повод.В противен случай ...без коментар.Детска истрия.
    Както и да е...next
    п.п.
    Аз преди малко оставих безмълвни едни куки
    Завивам от пощата надясно към офиса и опаа махат ми?!?Мисля си... 'ко стана сега,'баси..аз от светофар тръгвам,изчаках пешеходците,няма причина да ме спират
    Спирам и най-невинно казвам"Добро утро,ама закъснявам за работа...ако искате по-късно да се видим"
    То се оказа,че единият ми ксИнонТоФ фар не светел
    ,ама с включи/изключи се оправи де
    Много се смяха
    Хахахахахахахахахаха, Вики ти все едно среща си уреждаш с куките. ...ако искате по-късно да се видим, е т'ва ме уби.
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

Comment

• Е,ако искат да ме глобяват,щях да отида после
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
        Хмм, аз пък снощи се разделих с гаджето си след 5 годишна връзка...
        Сега се чуда да се радвам ли или....., имам някакви смесени чувства
        И като се замисля всичко тръгна от купуването на една алфа..., някой ако ми беше казал тогава, щях да му се изсмея
        По тоя случай се обърни към подписът ми

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
        Аз преди малко оставих безмълвни едни куки
        Завивам от пощата надясно към офиса и опаа махат ми?!?Мисля си... 'ко стана сега,'баси..аз от светофар тръгвам,изчаках пешеходците,няма причина да ме спират
        Спирам и най-невинно казвам"Добро утро,ама закъснявам за работа...ако искате по-късно да се видим"
        То се оказа,че единият ми ксИнонТоФ фар не светел
        ,ама с включи/изключи се оправи де
        Много се смяха
        Аз пък онзи ден минах на червено. За втори път в живота ми правя така! Само дето първия беше умишлено. Засрамен съм от себе си. Ама.... От далече като идвах видях, че светна зелено, но в последния момент като наближих се оказа за десен завой това зелено и тъй като в този момент следях нещо в огледалото в последния момент видях червеното. Добре, че кръстовището беше широко та имах време да се огледам. Видях, че не минава никой.....един зъб надолу и дим да ме няма. Абе във всеки случай по-добре отколкото да бях спрял в средата на кръстовището. После като се усетих какво съм сътворил ми стана много тъпо.
        Таааа, зад мен караше наш колега от форума и ми каза, че на съседния светофар първа кола е чакала полиция. Късмет, че не са ме погнали.
        Аз съм силно засрамен и изумен от глупоста си!!!
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Аз съм влязла в идиотска серия тази седмица
          Онзи ден (умишлено беше,но това е друга тема ) се заврях в част от улица,която е само за коли на градския траспорт
          Яко беше,автобус и тролей да ми направят път
          На всичкото отгоре, излязох от задънена улица през тротоара
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

• Аз пък тази вечер съм на рожден ден и мисля да си махна главата Again !
            Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
            Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
            Fiat Bravo 1.8 GT - now

Comment

• Ти нали не пиеше ?

Comment

• Минерална вода от чешмата
                Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
                Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
                Fiat Bravo 1.8 GT - now

Comment

• Днес замалко да се сбия с едно огромно говедо. Май щеше да ме смачка...
                  sigpic
                  Subaru Legacy 3.0 H6
                  Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                  0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                    Днес замалко да се сбия с едно огромно говедо. Май щеше да ме смачка...
                    Причина?

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                      Причина?
                      Засече ме, свирнах му, спяхме на светофара, тоя слезна и аз слезнах. Почнахме да се разправяме а той явно си мислеше, че ще се уплаша от вида му (беше отвратително напомпан и 2 пъти колко мен) и в началото беше много нахъсан, но като видя, че не оставам по-назад, започна да заплашва. Боя се размина на косъм, но май щеше да ме мачка...
                      sigpic
                      Subaru Legacy 3.0 H6
                      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                      0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                        По тоя случай се обърни към подписът ми

Аз пък онзи ден минах на червено. За втори път в живота ми правя така! Само дето първия беше умишлено. Засрамен съм от себе си. Ама.... От далече като идвах видях, че светна зелено, но в последния момент като наближих се оказа за десен завой това зелено и тъй като в този момент следях нещо в огледалото в последния момент видях червеното. Добре, че кръстовището беше широко та имах време да се огледам. Видях, че не минава никой.....един зъб надолу и дим да ме няма. Абе във всеки случай по-добре отколкото да бях спрял в средата на кръстовището. После като се усетих какво съм сътворил ми стана много тъпо.
                        Таааа, зад мен караше наш колега от форума и ми каза, че на съседния светофар първа кола е чакала полиция. Късмет, че не са ме погнали.
                        Аз съм силно засрамен и изумен от глупоста си!!!
                        И на мен ми се случи преди няколко седмици в Плевен. Просто профучах все едно нямаше светофар. И на мен ми беше тъпо, защото считам минаването на червено за една от най-грубите селски прояви (след карането след употреба на алкохол).
                        Е, не си прерязах вените заради това прегрешение де.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                          Засече ме, свирнах му, спяхме на светофара, тоя слезна и аз слезнах. Почнахме да се разправяме а той явно си мислеше, че ще се уплаша от вида му (беше отвратително напомпан и 2 пъти колко мен) и в началото беше много нахъсан, но като видя, че не оставам по-назад, започна да заплашва. Боя се размина на косъм, но май щеше да ме мачка...
                          Ако е бил сам, що си мислиш че ще те мачка
                          Важно е когато видиш че на там отиват нещата първи да удариш и си отиваш като виждаш че е по голям и ще те мачка
                          Лично аз не съм мечка а съм 72кг и винаги излизам с бокса в джоба...Друг е въпроса че големи хора на 35-40г. се правят на големи мъже на такива като нас 20 г., друг е въпроса ми се е случвало 3-4 спречквания, в единия от случаите беше ползван бокса, да видиш тогава 100г. нахъсано шкембе незнае къде се намира после
                          Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 21:50.
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• И както казват в Перник - "Пред винкело всички са равни!"
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Не е добре да се биете по улиците защото могат да ви заключат.
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                                Ако е бил сам, що си мислиш че ще те мачка
                                Важно е когато видиш че на там отиват нещата първи да удариш и си отиваш като виждаш че е по голям и ще те мачка
                                Лично аз не съм мечка а съм 72кг и винаги излизам с бокса в джоба...Друг е въпроса че големи хора на 35-40г. се правят на големи мъже на такива като нас 20 г., друг е въпроса ми се е случвало 3-4 спречквания, в единия от случаите беше ползван бокса, да видиш тогава 100г. нахъсано шкембе незнае къде се намира после
                                аз един го гоних с бухалка
                                Беше с CLS-500 и говореше на английски..... само викаше "Ай гот йор нъмбър" като тичаше към мерджана
                                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                                X